De beste Mediationopleider van 2020

Een Basisopleiding Mediation via het Mediation Educatie Centrum en diverse na-zorgopties zorgen ervoor dat je optimaal voorbereid bent op het uiteindelijke examen bij Intop.

Persoonlijke en eerlijke begeleiding
Bij het Mediation Educatie Centrum word je opgeleid in kleine groepen met persoonlijke aandacht. Onze MfN geregistreerde trainers zijn ook echt als Mediator aan het werk en hebben succesvolle praktijken. Wij hebben meerdere Instituut-assessoren als trainers dus wat je leert is ook een gedegen voorbereiding op het uiteindelijke examen bij Intop.
Unieke opleidingstools
Gemakkelijk leren met onze unieke opleidingstools. Wij hebben bijvoorbeeld het Handboek Mediation vertaald in onze eigen opleidingsmap waardoor de lesstof makkelijker geleerd kan worden en beter begrijpelijk is.
Oefenochtenden en oefen-theorieexamens
Oefenen in groepsverband en met professionele mediation-acteurs om optimaal voorbereid het examen via Intop af te leggen.
All-inn prijzen
Geen verrassingen achteraf, onze opleidingsprijzen zijn inclusief lunch, drank, versnaperingen, locatie, SD-kaart, onze unieke opleidingsmap, het Handboek Mediation en kado na afronding van de opleiding. Alleen eventuele oefenochtenden, optioneel een video-assessment en de examens komen hier nog bij. Duidelijk vooraf de kosten helder dus!

In maart al starten met de opleiding?

Meld je dan nu aan!

Welke vooropleiding heb ik nodig?

Geen! We adviseren voor de Basisopleiding Mediation en de Familieopleiding Mediation een HBO denk- en werkniveau. De verschillende financiële aspecten en de juridisch delen van de opleiding zorgen ervoor dat de opleiding echt een opleiding is en je voorbereid op een volgende stap in je carrière of zelfs als zelfstandig ondernemer.

Is het in kleine groepen?

Ja! Wij werken met groepen van 6 tot hooguit 12 deelnemers (exclusief inhalers). Om de persoonlijke begeleiding te kunnen waarborgen en iedereen de juiste basis mee te kunnen geven over het mediatorsvak willen we simpelweg geen grotere groepen opleiden.

Kan ik het combineren met mijn huidige baan?

Absoluut! De opleiding is uitgesmeerd over 5 blokken van 2 dagen en goed te combineren met een baan. De studielast is ongeveer …. uur per week, afhankelijk van hoe snel je de lesstof en de gesprekstechnieken eigen maakt. Misschien ben je wel een natuurtalent of gebruik je onbewust al wat mediation gesprekstechnieken!

Hoe is het geregeld met Corona?

Je bent van harte welkom op ons opleidingscentrum. We mogen onze opleidingen fysiek blijven geven en we hebben genoeg ruimte om iedereen te kunnen accomoderen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek en tijdens de pauzes en lunch hebben we genoeg ruimte om de 1,5m te kunnen waarborgen. Wil je de theorie-delen liever vanuit huis volgen? Geen probleem, ook dan kun je bij ons de opleiding volgen!

Wat is MfN?

Het MfN-register is een plek met alle informatie voor en over MfN-registermediators; getoetste en gekwalificeerde mediators die begeleiden bij het zoeken naar oplossingen voor uiteenlopende conflicten. Het MfN-register, waarbij deze mediators zijn aangesloten, is hét Nederlandse kwaliteitsregister.

Meld je aan voor de opleiding

  Martin en Jan Paul zijn zeer kundig en ervaren en ik heb veel van ze mogen leren. Het is bijzonder hoe zij vanaf het begin een fijne en vertrouwde sfeer creëren waardoor je je meteen op je gemak voelt. Door de waardevolle en op een prettige manier gegeven feedback leer je veel in korte tijd. Kortom, ik zou de basisopleiding en ook de oefendagen absoluut aanbevelen. Daarnaast is ook de locatie prachtig en de lunch/verzorging helemaal top!
  MfN Mediator
  Leonie
  Fantastische inhoud van de training, super trainers, kortom ontzettend tevreden. Voordelen zijn de persoonlijke benadering, de directe feedback en de fantastische locatie. Nu door naar de familie opleiding. De training is een "asset" voor je CV.
  MfN Mediator
  Yvonne

  Ons team:

  Jan-Paul Duijndam
  Eigenaar en Hoofdtrainer
  MfN geregisteerd Mediator en Familie-mediator, Instituutassessor
  Martin de Groot
  Ervaren mediator en trainer
  Dit is de ervaring van de persoon
  Janny Vonk
  MfN Geregistreerd Mediator en Trainer
  Dit is de ervaring van de persoon
  Lianne Duijndam
  Mede-eigenaar, Opleidingscoördinator, Mediator
  Marlene van der Linden
  Trainer Familiemediation opleiding
  Dit is de ervaring van de persoon
  Naam Achternaam
  Trainer '' ''
  Dit is de ervaring van de persoon

  De investering om mediator te worden

  Itatendam utentotatiat volupta expero ma volorum quiam vel estioreped erae rendipsa nulluptur ressunt eatistis etur, eatisti aut militat. Ate reicipid quidestia vent.

  Basis opleiding mediator
  $199
  • Full Access
  • Source Files
  • 100 User Accounts
  • 1 Years License
  • Phone & Email Support

  Lees de ervaringen van jouw voorgangers

  Ik heb zowel de basisopleiding als de familieopleiding bij jullie gevolgd. Beide opleidingen worden door jullie met veel kennis van zaken, een uitstekende catering, met veel persoonlijke aandacht, warmte en enthousiasme gegeven. Deze combinatie maakte het voor mij een heel waardevolle opleiding.
  Cursist Basis- en Familieopleiding
  Mirjam
  Ik heb veel bewondering voor jullie deskundigheid, voor het vermogen om dit over te brengen en voor alle positieve feedback. Verder heb ik genoten van de geweldige leeromgeving en de goed verzorgde catering. Geweldig dat jullie ons zo verwend hebben met de hele dag door verse koffie en thee en lekkere "dingetjes". Alles bij elkaar maakte dit mijn basistraining tot een hele bijzondere ervaring. Heel veel dank daarvoor!
  Manager
  Marion
  Dank jullie voor de steun en inspiratie de afgelopen anderhalf jaar. Mede dankzij het warme bad dat ik mocht ervaren ben ik nu echt klaar voor mijn nieuwe toekomst. De eerste (betalende) zaken komen binnen en daar heb ik erg veel plezier in.
  Juriste
  Margriet