Mediation in 1 day door het Mediation Educatie Centrum

Geïnteresseerd in Mediation maar weet je nog niet of je een hele opleiding wil volgen? Wil je graag de gespreksvaardigheden van een Mediator onder de knie krijgen om dit bijvoorbeeld in jouw werkveld toe te kunnen passen? Of wil je beter leren conflicten op te lossen?  Boek dan de Mediation in 1 day bij ons!

Tijdens de mediation in one day gaan we in op de volgende thema’s:

Soorten conflicten en oorzaken

  • De invloed van emoties op conflicten
  • De invloed van hoe we communiceren op conflicten
  • Wat is mediation?
  • Interventies

 

We gaan tijdens de mediation in one day vooral aan de slag met het vergroten van je kennis en inzicht op het vlak van communicatie en de invloed ervan op conflicten en hoe je als onafhankelijke derde een bijdrage kunt leveren in het oplossen van een conflictsituatie (zonder te adviseren). De kennis en inzicht zijn toepasbaar op ieder willekeurig vlak waar mensen samenwerken of in een conflictsituatie zijn gekomen. Dit kunnen werk gerelateerde situaties zijn, maar ook in de persoonlijke sfeer en/of tussen buren.

Persoonlijke en eerlijke begeleiding
Bij het Mediation Educatie Centrum word je opgeleid in kleine groepen met persoonlijke aandacht. Onze MfN geregistreerde trainers zijn ook echt als Mediator aan het werk en hebben succesvolle praktijken.
Voor wie?
Mensen die beter met conflicten willen leren omgaan en anders willen leren communiceren. In deze dag-cursus leer je alle gesprekstechnieken die je nodig hebt om een mediationgesprek te voeren.
Kleine groepen
Wij leiden wekelijks All-round mediators op en met deze dagcursus laten we per keer 4 tot 15 personen kennis maken met het mediatorsvak.
De prijs
€ 395,00 excl. BTW Onze opleidingsprijzen zijn inclusief lunch, drank, versnaperingen, locatie en kado na afronding van de opleiding.

Op 18 Juni 2021 meedoen met de opleiding?

Eerstvolgende opleiding:

18 Juni 2021 van 09:30 uur tot 16:30 uur

Welke vooropleiding heb ik nodig?

Geen! We adviseren voor de Mediation in 1 day een HBO denk- en werkniveau. De verschillende aspecten en de techniek-delen van de dag-opleiding zorgen ervoor dat de opleiding echt een opleiding is en je de technieken leert die een mediator gebruikt in gesprekken.

Is het in kleine groepen?

Ja! Wij werken met groepen van 4 tot hooguit 15 deelnemers voor deze opleiding. Om de persoonlijke begeleiding te kunnen waarborgen en iedereen de juiste basis mee te kunnen geven over het mediatorsvak willen we simpelweg geen grotere groepen opleiden.

Kan ik het combineren met mijn huidige baan?

Absoluut! De opleiding is een dag en dus goed te combineren met een baan en juist ingestoken op het leren van mediationtechnieken. Misschien ben je wel een natuurtalent of gebruik je onbewust al wat mediation gesprekstechnieken!

Hoe is het geregeld met Corona?

Je bent van harte welkom op ons opleidingscentrum. We mogen onze opleidingen fysiek blijven geven en we hebben genoeg ruimte om iedereen te kunnen accomoderen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek en tijdens de pauzes en lunch hebben we genoeg ruimte om de 1,5m te kunnen waarborgen. Wil je de opleiding liever vanuit huis volgen? Geen probleem, ook dan kun je bij ons de opleiding volgen!

Ervaringen

Fantastische inhoud van de training, super trainers, kortom ontzettend tevreden. Voordelen zijn de persoonlijke benadering, de directe feedback en de fantastische locatie. Nu door naar de familie opleiding. De training is een "asset" voor je CV.
MfN Mediator
Yvonne
Martin en Jan Paul zijn zeer kundig en ervaren en ik heb veel van ze mogen leren. Het is bijzonder hoe zij vanaf het begin een fijne en vertrouwde sfeer creëren waardoor je je meteen op je gemak voelt. Door de waardevolle en op een prettige manier gegeven feedback leer je veel in korte tijd. Kortom, ik zou de opleiding absoluut aanbevelen. Daarnaast is ook de locatie prachtig en de lunch/verzorging helemaal top!
MfN Mediator
Leonie

Ons team:

Jan-Paul Duijndam
Eigenaar en Hoofdtrainer, Mediator en Instituutassesor
Danique Moor
Marketingmanager
Janny Vonk
Ervaren Mediator en Trainer
Lianne Duijndam
Mede-eigenaar, Opleidingscoördinator, Mediator
Marlene van der Linden
Trainer Familiemediation opleiding
Martin de Groot
Ervaren mediator, trainer en instituutassesor
Lianne DuijndamMediation in 1 day