Workshop INSA-Methode 14 Mei 2021

Een glimlach, opgetrokken wenkbrauwen, knijpende ogen: we weten allemaal dat non-verbale communicatie iets zegt over je emotie, maar dat deze bewegingen ook iets zeggen over je persoonlijkheid weten veel mensen niet.
Zo is bijvoorbeeld iemand met opengesperde ogen sneller geneigd om tot actie over te gaan dan iemand die zijn onderoogleden aanspant. Het kunnen analyseren van deze informatie en de bewustwording van de invloed van jouw eigen gezichtsuitdrukking op anderen, helpt elkaar beter begrijpen. Je kunt hierdoor beter inschatten wat je gesprekspartner wel en niet fijn vindt in het contact. Uiteindelijk kan dit conflicten voorkomen, onderhandelingen versnellen en teamwork verbeteren.
Om mediators een mogelijkheid te bieden zich hierin te bekwamen, organiseert het Mediation Educatie Centrum in samenwerking met het Instituut voor non-verbale strategie analyse (bekend van NPO, Parool en 5 uur show) de workshop ‘INSA Methode’. In deze workshop word je bijgeschoold over de INSA methode en ontvang je een persoonlijke profielschets. We hebben een beperkt aantal plekken dus geef je snel op voor deze unieke workshop.

Inschrijven voor de workshop

Lianne DuijndamWorkshops 2021