Zoek
Sluit dit zoekvak.

Arbeidsmediation

De opleiding in het kort

Wilt u zich als mediator verder gaan verdiepen in het begeleiden van arbeidsconflicten? Dan is deze opleiding zeker interessant voor u!

De opleiding arbeidsmediation geeft u een gedegen ondergrond in het doen van zaken op het gebied van arbeidsconflicten. 

Ook de kenmerken van de Exit mediation staan op het programma.

4 lesdagen

De opleiding bestaat uit 4 lesdagen van 9:30 uur tot 17:00uur. De opleidingsdagen zijn verdeeld over 4 weken.

04 November 2024

Start op de eerst volgende datum al met de Arbeidsmediation opleiding. Klik op de jaarkalender onderstaand voor alle datums.

All-Inn Prijs

Onze prijs is inclusief lunch, locatie, drankjes en versnaperingen en cursusmateriaal.

MfN geaccrediteerd

De opleiding is geaccrediteerd bij het MFN register (dit is het kwaliteitsregister voor mediators). PE-punten: 24 cat.1a

Theorie

In onze opleiding besteden we 50% van de tijd aan het ontwikkelen van theoretische kennis over arbeidsmediation. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

Praktijk

Praktische vaardigheden bij arbeidsmediation zijn onmisbaar. Hierdoor bestaat onze opleiding voor 50% uit het ontwikkelen van algemene mediation vaardigheden. Dit doen we met behulp van:

Intervisie bijeenkomsten

Het Mediation Educatie Centrum organiseert ieder kwartaal een (online) intervisiebijeenkomst voor MfN-geregistreerde Mediators. Tijdens deze intervisiebijeenkomsten bespreken we vraagstukken uit de praktijk uitvoerig met collega-mediators en proberen we tot nieuwe inzichten en een goede kennisuitwisseling te komen. 

0 +

Tevreden deelnemers

0 +

Gemiddelde beoordeling

0 +

Jaar ervaring

Lesmodules

Bekijk het lesprogramma

Bekijk hieronder het lesprogramma van de arbeidsmediation opleiding. Per dag staat er beschreven wat de leerdoelen zijn en welke onderwerpen er aan bod zullen komen.

bekijk de video

Onze trainers

Een kijkje achter de schermen

Om een goed beeld te geven over wie onze trainers zijn hebben wij een video voor je opgenomen. Hierin kun je onze trainers al een klein beetje leren kennen.

Arbeidsmediation

1750 excl. BTW
  • All-in prijs zonder bijkomende kosten
  • Unieke zelf ontwikkelde cursus geaccrediteerd door MfN
  • Broodlunch met verse soep & dranken

Basis + arbeidsmediation

5225 excl. BTW
  • Alle voordelen van de basisopleiding
  • Unieke zelf ontwikkelde cursusmap
  • Broodlunch met verse soep & dranken
€175,- korting

Agenda

Het overzicht

Informatieavond

Voor al jouw vragen!

Het kiezen van een geschikt opleidingsinstituut kan een lastige opgave zijn. Welk opleidingsinstituut sluit nu het best aan bij je wensen en behoeften? En welke opleider geeft je het meeste vertrouwen? Best lastig om dat te bepalen vanaf een beeldscherm.

Om al jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, kun je een van onze gratis informatieavonden volgen. Geheel vrijblijvend zonder verplichtingen. De bijeenkomsten duren ongeveer twee uur en starten altijd om 19:30. 

Testimonials

Luister naar ervaringsverhalen

Wie kan beter over de ervaring van onze opleiding vertellen dan oud-cursisten zelf? Luister naar onze ervarings-deskundigen en laat je inspireren. 

FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de opleiding? Bekijk of je het antwoord kunt vinden in onze FAQ. Zit je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op! 

Inschrijfformulier

Schrijf je hier in voor onze arbeidsmediation opleiding