Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Wat wij belangrijk vinden bij het opleidingsinstituut

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij het MEC, ongeacht je achtergrond. Dat gevoel versterken we graag met het persoonlijke contact wat we hebben met onze cursisten. Dit zorgt namelijk voor een optimaal veilig leerklimaat, zodat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen. 

Daarnaast willen we in onze eigen, huiselijk ingerichte, trainingsruimte jou het gevoel geven dat je welkom bent en jezelf kunt zijn. 

Wij staan dan ook voor:

  • Persoonlijk contact;
  • Openheid;
  • Inspiratie;
  • Betrokkenheid;
  • Integriteit;
  • Enthousiasme;
  • Toegankelijkheid;
" Onze missie is de wereld een stuk mooier maken door anderen te leren hoe ze op een nog betere manier met elkaar gaan praten, naar elkaar luisteren, en elkaar te zien. Want als een ieder het gevoel krijgt dat dit gebeurt en hij/zij ook het gevoel krijgt dat dit gerespecteerd wordt, dan zullen er veel minder conflicten zijn. Dat is toch fantastisch! "
DSC_0705-84

Geschiedenis

Hoe het allemaal begon

Het MEC is in 2008 opgericht door Martin en Laura de Groot. Na 12 jaar samen het MEC te hebben gerund, en het bijna bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, werd het tijd om een stap terug te doen. Zij hebben Jan-Paul, die vanaf 2015 ook al een deel van de trainingen verzorgde, samen met zijn vrouw Lianne gevraagd of zij het MEC wilde overnemen. En daar konden ze unaniem een antwoord op geven: JA!

Waarom JA? Omdat wij zoveel energie krijgen van het motiveren van anderen voor het vak mediation en het aanleren van de vaardigheden. Als mediator, maar ook met de mediation vaardigheden, kan je zoveel betekenen voor anderen door ze weer naar elkaar te laten luisteren, elkaar weer te laten zien en mogelijk ook weer te erkennen. En dat vinden wij gaaf om te doen!

Ons team

Ontmoet ons team

Jan-Paul Duijndam

Jan-Paul Duijndam

Eigenaar & Trainer

Lianne Duijndam

Lianne Duijndam

Eigenaar & Opleidingscoördinator

Janny Vonk

Janny Vonk

MfN Geregistreerd Mediator en Trainer

Marlene van der Linden

Marlene van der Linden

Familierecht advocaat & Trainer

Danique Moor

Danique Moor

Marketing & Communicatie

Anieck Geleijnse

Anieck Geleijnse

Backoffice

Janny Vonk

Janny Vonk

MfN Geregistreerd Mediator en Trainer

Anieck Geleijnse

Anieck Geleijnse

Backoffice