Over ons: Jan-Paul Duijndam

MfN registermediator

Eigenaar en hoofdtrainer van het Mediation Educatie Centrum

Als bedrijfsadviseur heb ik ruime ervaring op kunnen doen in het bedrijfsleven en advisering en coaching. Mede door mijn opleiding en persoonlijke interesses ben ik zeer bekend met bedrijfsvoering en advisering daarin, met name op hippisch en agrarisch vak. Na het verzorgen van o.a. opleidingen, trainingen en examens ben ik mij gaan verdiepen in mediation en heb ik mijn MfN registermediator examens behaald. Als eigenaar/trainer bij het Mediation Educatie Centrum draag ik graag positief bij door mijn kennis en kundigheid op allerlei vlakken toe te passen binnen mediation.

Lianne Duijndam-van den Berg

Eigenaar en opleidingscoordinator van het Mediation Educatie Centrum

Door mijn ervaring bij zeer diverse grote (internationale) organisaties heb ik veel geleerd over klant contacten, marketing en algemene bedrijfsvoering. Binnen het Mediation Educatie Centrum ben ik werkzaam als opleidingscoördinator en zet ik mij ervoor in een voor u een zo prettig mogelijke opleidingsperiode te creëren.

Berry van Zuidam

Gecertificeerd Financieel Planner, Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA), Berry staat ingeschreven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier en de Federatie van Financieel Planners (FFP) en is daarnaast MfN-Registermediator

Trainer opleiding MfN familiemediator van het Mediation Educatie Centrum

Berry van Zuidam is sinds 2018 aandeelhouder van De ScheidingsDeskundige. Berry houdt zich in het dagelijks leven bezig met scheidingsbegeleiding (mediation en eenzijdig) en financiële planning. Berry is gespecialiseerd op het gebied van financiële aspecten van het scheidingsproces en bijbehorende financieringsvraagstukken. In 2011 heeft Berry de opleiding Gecertificeerd Financieel Planner met succes afgerond. In 2013 heeft Berry zijn diploma voor de opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier behaald. Berry staat ingeschreven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier en de Federatie van Financieel Planners (FFP) en is daarnaast MfN-Registermediator. Berry is in 2017 verkozen tot financieel planner van het jaar.

Martin de Groot

MfN registermediator

Trainer opleiding MfN registermediator van het Mediation Educatie Centrum

Als directeur heb ik 30 jaar bij (internationale) organisaties gewerkt. Tijdens mijn werk heb ik ruime ervaring kunnen opdoen in crisis management en de samenvoeging van verschillende organisaties als gevolg van overnames of fusies. Na mijn rol in het bedrijfsleven heb ik gekozen voor het mediation vak. Mijn hart ligt inmiddels bij het vak mediation en het trainen en coachen van mensen. Als trainer ben ik blij om tijdens de opleidingen mensen te inspireren met humor, persoonlijke begeleiding en vooral de toepassing van de psychologische achtergrond van dit vak.

Ellenor Spreeuw

Eigenaar castingbureau Act4you

Met jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening maakte ik in 2000 de overstap naar acteren en trainingsacteren. Na een gerichte opleiding en veel werk als trainingsacteur startte ik Act4you en bemiddel voor figuranten en (trainings)acteurs. Ik vind het belangrijk om naast het ondernemen zelf ook te blijven spelen. Bovendien is het acteerwerk zo geweldig om te doen dat ik het niet zou willen missen. Ik heb mij gespecialiseerd in acteren bij mediation-gesprekken maar daarnaast ben ik ook actief bij onder andere opleiding van artsen, verpleegkundigen en binnen het onderwijs. In 2014/2015 heb ik de mediationopleiding gevolgd om de acteurs nog beter te kunnen begeleiden en de mediators een goed platform te bieden tijdens het oefenen. Het inzetten van acteurs bij een communicatietraining werkt zeer efficient. Steekwoorden: vertrouwelijke sfeer, persoonlijke aandacht, ervaring, humor, doelgericht en niet te vergeten mijn motto:  Kostbaar is de wijsheid door ervaring verkregen (R. Ascham).

Mediation Educatie CentrumOver ons