Martin de Groot

MfN registermediator

Eigenaar en hoofdtrainer van het Mediation Educatie Centrum

Als directeur heb ik 30 jaar bij (internationale) organisaties gewerkt. Tijdens mijn werk heb ik ruime ervaring kunnen opdoen in crisis management en de samenvoeging van verschillende organisaties als gevolg van overnames of fusies. Na mijn rol in het bedrijfsleven heb ik gekozen voor het mediation vak. Mijn hart ligt inmiddels bij het vak mediation en het trainen en coachen van mensen. Als trainer ben ik blij om tijdens de opleidingen mensen te inspireren met humor, persoonlijke begeleiding en vooral de toepassing van de psychologische achtergrond van dit vak.

Laura de Groot

Eigenaar en opleidingscoördinator van het Mediation Educatie Centrum

Door mijn management posities bij (internationale) organisaties heb ik veel geleerd over klant contacten, public relations en financiële aspecten van bedrijfsvoering. Naast de verantwoordelijkheid voor het office management, vind ik het heel belangrijk dat onze studenten zich bij ons volledig kunnen richten op het behalen van hun leerdoelen.

Hans Kramer

MfN registermediator en Master in NLP

Trainer opleiding MfN registermediator van het Mediation Educatie Centrum

De komende jaren wil ik mij inzetten om mediation in Nederland te bevorderen door het geven van mediation opleidingen en conflictmanagement trainingen in bedrijven. Daarbij ben ik erg enthousiast om Neuro Linguïstisch Programmeren in mediation te betrekken, aangezien vele facetten van communicatie in deze methode zijn besloten en prachtig kunnen worden geïntegreerd in mediation. Ik zal mij dan ook inzetten om bij te dragen tot integratie van mijn kennis van NLP in mediation.

André Tolman

MfN registermediator en Master of Art in Financial Planning

Trainer opleiding MfN familiemediator van het Mediation Educatie Centrum

Ik heb ruime werkervaring als mediator, coach en trainer. Daarnaast ben ik werkzaam voor de Raad voor Rechtsbijstand, Juridisch loket en Rechtbanken. Bij diverse (landelijk werkende) organisaties ben ik tevens vertrouwenspersoon. Zelf verzorg ik al jaren trainingen en opleidingen voor advocaten, notarissen, financiële adviseurs, mediators, overheid en semioverheidsinstellingen. Als specialist beweeg ik mij op het terrein van financiën in samenhang met de fiscale/juridische afwikkelingen in met name familie gerelateerde zaken.

Als trainer wil ik de kennis en kunde aanbieden met veel humor en interactie met de groep.

Jan Paul Duijndam

MfN registermediator

Trainer opleiding MfN registermediator van het Mediation Educatie Centrum

Als bedrijfsadviseur heb ik ruime ervaring op kunnen doen in het bedrijfsleven en advisering en coaching. Mede door mijn opleiding en persoonlijke interesses ben ik zeer bekend met bedrijfsvoering en advisering daarin, met name op hippisch en agrarisch vak. Na het verzorgen van o.a. opleidingen, trainingen en examens ben ik mij gaan verdiepen in mediation en heb ik mijn MfN registermediator examens behaald. Als trainer opleiding MfN registermediator bij het Mediation Educatie Centrum draag ik graag positief bij door mijn kennis en kundigheid op allerlei vlakken toe te passen binnen mediation.

Ellenor Spreeuw

Eigenaar castingbureau Act4you

Met jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening maakte ik in 2000 de overstap naar acteren en training acteren. Na een gerichte opleiding en een aantal jaren (training)acteren startte ik Act4you casting en bemiddel voor figuranten en (training) acteurs. Ik vind het belangrijk om naast het ondernemen zelf ook te blijven spelen. Bovendien is het acteerwerk zo geweldig om te doen dat ik het niet zou willen missen. Ik heb mij gespecialiseerd in acteren bij mediation-gesprekken maar daarnaast ben ik ook actief bij de opleiding van artsen, verpleegkundigen en binnen het onderwijs. Inmiddels werken er zo’n 15 trainingsacteurs van Act4you binnen de mediation opleidingen. Het inzetten van acteurs bij een communicatietraining werkt zeer efficiënt. Steekwoorden: vertrouwelijke sfeer – persoonlijke aandacht – ervaring – humor – doelgericht en niet te vergeten mijn motto:

Kostbaar is de wijsheid door ervaring verkregen – (R. Ascham)

Als trainer wil ik de kennis en kunde aanbieden met veel humor en interactie met de groep.

adminOver ons