Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nascholing

Bekijk ons complete nazorgtraject

Het Mediation Educatie Centrum hecht veel waarde aan het begeleiden van haar cursisten na de opleiding. Wij bieden een volledig nazorg traject aan waarbij cursisten zich optimaal kunnen voorbereiden op het MFN examen. Daarnaast zijn wij de plek voor kwaliteitsontwikkeling en verdieping in het mediation vak.

Oefen-ochtend

Na het volgen van de Basisopleiding zullen, diegene die register (MFN/ADR) mediator willen worden, een aantal oefenochtenden volgen voordat zij zullen opgaan voor hun video (2 daagse)- of live assessment. Op deze manier kunnen zij meer praktijkervaring opdoen. 

Video assessment

Om je te kunnen laten registreren tot register mediator is het noodzakelijk om een video of live assessment uit te voeren bij Intop. Het Mediation Educatie Centrum faciliteert twee daagse video assessments waarbij cursisten twee examenvideo’s opnemen.

Theorietraining

Na het volledig volgen van de Basisopleiding Mediation kun je een plek reserveren om onze theorievragen oefenen ten behoeve van het examen voor het MfN-register, mits je hiervoor kiest natuurlijk. Voor de registratie bij het MfN-register dien je ook een theorie-examen te behalen.

Intervisie

Ieder kwartaal vindt er een intervisie bijeenkomst plaats voor MfN-geregistreerde Mediators. Tijdens deze intervisiebijeenkomsten bespreken we vraagstukken uit de praktijk uitvoerig met collega-mediators en proberen we tot nieuwe inzichten en een goede kennisuitwisseling te komen.