Het gratis E-Book van de meest complete Mediationopleider van Nederland

In het E-book van het Mediation Educatie Centrum hebben we o.a. een korte uiteenzetting gemaakt van de technieken die kunnen worden gebruikt om een mediationgesprek te voeren. 

Persoonlijke en eerlijke begeleiding
Bij het Mediation Educatie Centrum word je opgeleid in kleine groepen met persoonlijke aandacht. Onze MfN geregistreerde trainers zijn ook echt als Mediator aan het werk en hebben succesvolle praktijken. Wij hebben meerdere Instituut-assessoren als trainers dus wat je leert is ook een gedegen voorbereiding op het uiteindelijke examen bij Intop.
Unieke opleidingstools
Gemakkelijk leren met onze unieke opleidingstools. Wij hebben bijvoorbeeld het Handboek Mediation vertaald in onze eigen opleidingsmap waardoor de lesstof makkelijker geleerd kan worden en beter begrijpelijk is.
Oefenochtenden en oefen-theorieexamens
Oefenen in groepsverband en met professionele mediation-acteurs om optimaal voorbereid het examen via Intop af te leggen.
All-inn prijzen
Geen verrassingen achteraf, onze opleidingsprijzen zijn inclusief lunch, drank, versnaperingen, locatie, SD-kaart, onze unieke opleidingsmap, het Handboek Mediation en kado na afronding van de opleiding. Alleen eventuele oefenochtenden, optioneel een video-assessment en de examens komen hier nog bij. Duidelijk vooraf de kosten helder dus!

Geïnteresseerd geraakt in een opleiding?

Meld je dan nu aan!

Mediation Educatie CentrumE-Book Mediation Educatie Centrum