Masterclass

Psychische kwetsbaarheid binnen mediation

Steeds vaker  krijgen mediators te maken met conflicten waarin minstens één conflictpartner worstelt met psychische kwetsbaarheid. Dit kan zorgen voor lastige situaties tijdens de bemiddeling, wat extra vaardigheid vraagt van de mediator. Om mediators hierin te ondersteunen, hebben wij de masterclass psychische kwetsbaarheid binnen Mediation ontwikkeld in samenwerking met Karlijn Roex.

Doel Masterclass

De masterclass zal mediators extra handvatten meegeven op welke manier er naar pschische kwetsbaarheid gekeken kan worden en hoe je hier op een correcte manier mee kan omgaan.

PE-punten

Na het afronden van de masterclass ontvang je 4 PE-punten in cat. 2

10 november 2022

De masterclass zal van 10:00 tot 15:00 duren.

€ 269,- ex. BTW

Inclusief lunch en dranken.

0 +

Tevreden deelnemers

0 +

Gemiddelde beoordeling

0 +

Jaar ervaring

Inhoud

Bekijk het lesprogramma

Bekijk hieronder het lesprogramma van de masterclass. Per deel staat beschreven welke onderwerpen aan bod zullen komen. 

Over

karlijn Roex

Dr. Karlijn Roex is socioloog en verrichte enkele jaren onderzoek aan het Max-Planck-Instituut naar suicides ten tijde van economische malaise. Daarna schreef zij het boek ‘In verwarde staat’ (2019, Uitgeverij Lontano), waarin zij een analyse verricht naar de discussies rondom mensen met ‘verward verward’ en pleit voor een andere taal en omgang. De afgelopen drie jaar geeft zij trainingen, lezingen en zelfs theatervoorstellingen over de omgang met psychisch kwetsbare mensen en maatschappelijke neurodiversiteit. Voor meer info: www.karlijnroex.net

Inschrijven

Reserveer hier je plek

Kies een datum en reserveer jouw plek voor de basisopleiding