Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Drie Mediators

De specialist in conflictbemiddeling

Bent u op zoek naar een professionele conflictbemiddelaar die u kan helpen bij het oplossen van geschillen op het gebied van arbeid, familierecht, of andere zakelijke kwesties? Dan bent u bij de Drie Mediators aan het juiste adres.

Familiemediation

Familiemediation is gericht op het oplossen van een conflict tussen familieleden. Dit kan gaan om bijvoorbeeld echtscheidingen, erfeniskwesties of ruzies tussen ouder en kind. Onze mediators helpen alle betrokkenen om samen tot een oplossing te komen die voor iedereen aanvaardbaar is. Het doel is om de onderlinge relaties te herstellen en een verdere escalatie van het conflict te voorkomen.

Arbeidsmediation

Een arbeidsmediator kan uitkomst bieden wanneer er conflictsituaties optreden op de werkvloer. Denk hierbij aan ontslagkwesties, re-integratie na ziekte of conflicten tussen collega's. Een arbeidsmediator begeleidt het proces en zorgt ervoor dat er ruimte is voor alle partijen om hun standpunten en belangen te bespreken. het doel hiervan is om tot een constructieve en duurzame oplossing te komen.

Zakelijke mediations

Ook op zakelijk gebied kan mediation een belangrijke waarde bieden in het verbeteren van onderlinge samenwerkingen en communicatie. Doordat onze mediators een ruime ervaring hebben in bedrijfsadvisering en fusieovername hebben wij al veel conflictsituaties begeleid tussen aandeelhouders, management en directie.

0 +

Mediations

0 %

slagingspercentage

0 +

Jaar ervaring

Ontmoet

Onze mediators

Jan-Paul Duijndam

Jan-Paul Duijndam

Eigenaar, Trainer, MfN Geregistreerd Mediator en Instituutassessor

Lianne Duijndam

Lianne Duijndam

Eigenaar & Opleidingscoördinator

Janny Vonk

Janny Vonk

MfN Geregistreerd Mediator, Trainer en Instituutassessor

Offerte aanvraag

Mediator aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor onze diensten. Wij bieden maatwerkoplossingen voor uw situatie en zorgen voor een snelle en professionele afhandeling van uw aanvraag. 

Uitstekende persoonlijke begeleiding en feedback. Er wordt veel geoefend met medestudenten. De docenten zijn erg betrokken met de studenten. Een fijne leeromgeving, is mij goed bevallen.

Ben Gunter

Uitstekend opleidingsinstituut, kleinschalig, een veilige leeromgeving. Ik heb bij Mediation Educatie Centrum de opleiding tot Mediator gevolgd en genoten van mijn studie. Ik heb ervaren dat de docenten zich zeer betrokken tonen en bereid zijn je niet alleen tijdens, maar ook na de studie te helpen als je een vraag hebt. De nazorg is derhalve ook super.

Yvonne Heesen

Fijn opleidingsinstituut, betrokken, staan open voor feedback en denken mee, ook als de opleiding afgerond is. Prettige locatie , goede lunches en goed bereikbaar.

Sandra Tuithof

Goede opleiding. Goed bereikbaar. Lekkere lunch.

Sywert Grund

Opleidingen zijn erg goed georganiseerd. Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding. Met heel veel plezier de opleidingen gevolgd.

Jessica Eijkelenboom

Opleidingen zijn erg goed georganiseerd. Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding. Met heel veel plezier de opleidingen gevolgd.

Gijs Oppenheimer

Goed georganiseerd, en goede verdeling theorie en praktijk. Ook genoeg ruimte voor vragen en feedback. Zeker een opleidingsinstituut die ik aanraad!

Sharda Bakridi

Hele goeie opleiding met prettige ervaren mensen. Vertrouwelijke sfeer. Zeker een aanrader om te doen.

Desiree

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

We helpen je graag verder. Neem hieronder contact met ons op.