Zoek
Sluit dit zoekvak.

Masterclass

Succesvol ondernemen als Mediator

Ben jij er klaar voor om (door) te groeien met jouw mediationpraktijk? De wereld is aan het veranderen! De vraag is, verandert jouw praktijk mee? Om exact inzicht te krijgen waar de groeikansen van jouw praktijk liggen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan deze masterclass.

Inhoud Masterclass

Tijdens deze masterclass ga je aan de hand van onze BIG 5 Analyse inzicht krijgen in de knelpunten, die de groei van jouw onderneming in de weg staan. En als je dat helder in beeld hebt, helpen we je graag op weg om deze knelpunten zelf te kunnen oplossen.

PE punten

Voor deze masterclass worden 17 PE punten toegekend.

22 Oktober 2024

Schuif gezellig aan bij ons en leer in slechts 2 uur meer over succesvol ondernemen.

€ 25,- ex. BTW

Voor een kleine investering van slechts 25 euro leer jij waar de groeikansen binnen jouw praktijk liggen.

support and guidance

De masterclass

Wat komt er aan bod?

We starten met het toelichten en invullen van de BIG-5 bedrijfsgroei analyse. Als je inzicht hebt in wat jouw groei nu nog in de weg staat, is het tijd om te gaan werken aan het oplossen van jouw knelpunten. Hier helpen we je bij door in 5 stappen uit te leggen wat er nodig is om:

Een eigen mediationpraktijk is een eigen bedrijf. En bij succesvol ondernemen komt méér kijken dan alleen het vak mediation goed uitoefenen. Tijdens deze masterclass leggen wij je graag uit wat je nodig hebt om een stevig fundament te bouwen dat jouw onderneming succesvol maakt. Dit doen we interactief en klassikaal. Zo leer je ook van de ervaringen van andere zelfstandig mediators.

De BIG-5 Analyse

Bekijk de korte introductie video

Kijk deze korte introductie om meer te weten te komen over de BIG5-Analyse.

Opleidingen zijn erg goed georganiseerd. Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding. Met heel veel plezier de opleidingen gevolgd. De Succesvol Ondernemen opleiding geef ik dan ook een 10!

Jessica

De Succesvol Ondernemen opleiding krijgt van mij een 9!

Giel

Cees Verbree en Barry Kouer: Mentoren van ZZP en MKB ondernemers

“Ondernemen is een vaardigheid. Je kunt het leren én altijd blijven ontwikkelen.”

Inschrijfformulier

Schrijf je hier in voor de masterclass