Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Succesvol ondernemen

De opleiding in het kort

Wil jij goed voorbereid starten met jouw nieuwe mediation praktijk? Of heb je al een praktijk, maar wil je leren hoe je zelf commercieel nog succesvoller kunt worden? En kun je meer commercieel inzicht in het ondernemerschap goed gebruiken? Bekijk dan onze opleiding succesvol ondernemen.

5 lesdagen

De opleiding bestaat uit 5 lesdagen van 13:00 tot 16:30. De opleidingsdagen zijn verdeeld over 5 weken.

22 oktober 2024

Start op de eerst volgende datum al met de succesvol ondernemen opleiding. Klik op de jaarkalender voor alle datums.

€ 850,- ex. BTW

Bij ons betaal je een vaste all-in prijs zonder verrassingen achteraf. 20 PE-Punten Cat. 2

Praktijkervaren docenten

Aan de hand meegenomen worden door ervaren MKB-coaches? Echt inzichtelijk krijgen waar je winst ligt?

Commerciële toegevoegde waarde

In de opleiding gaan we uitgebreid in op belangrijke voorwaarden voor succesvol ondernemerschap, zoals de commerciële toegevoegde waarde van jouw onderneming en wie jouw ideale klanten zijn. Ook leren we je hoe je commerciële gesprekken kunt voorbereiden en voeren, waardoor je zelf in staat bent succesvol de deal te sluiten.

Financieel dashboard

Tijdens de opleiding ga je ook aan de slag met het ontwikkelen van een praktisch financieel dashboard. Dit is een zeer handige ‘tool’ waarmee je niet alleen volledig inzicht krijgt in de actuele financiële situatie van jouw onderneming, maar waarmee je ook de resultaten van jouw onderneming in de toekomst kunt blijven monitoren.

Commercieel plan

Het eindresultaat van de opleiding is dat jij een praktisch toepasbaar strategisch commercieel plan van aanpak voor jouw mediation praktijk hebt uitgewerkt, waar jij direct mee aan de slag kunt. Je kunt dan aan de slag met de succesvolle uitvoering hiervan in de praktijk.

Lesmodules

Bekijk het lesprogramma

De opleidingsdagen zijn verdeeld in vijf modules. 

bekijk de video

Onze trainers

Een kijkje achter de schermen

Om je nog meer informatie te geven over de opleiding, heeft Jan-Paul een video opgenomen met Barry Kouer waarin zij meer vertellen over hun achtergrond, de inhoud van de opleiding en de waarde die de opleiding kan geven in jouw ondernemerschap.

Agenda

Het overzicht

Inschrijfformulier

Schrijf je hier in voor de opleiding